Szőnyegtisztítás.co.hu
Kezdőlap Szolgáltatások Referenciák Bemutatkozás Kapcsolat

©2009 Minden jog fenntartva - Szőnyegtisztítás.co.hu  •  Design by Krisztian Balazs

Mégis miben különbözünk versenytársainktól?

A válasz egyszerű... abban, hogy utolérhetetlen konstrukcióban kínáljuk minőségi szolgáltatásainkat. Erről meggyőződhet az Ajánlatunk menüpontban. Mi csak és kizárólag helyszíni munkálatokat vállalunk, tehát minden esetben az ügyfél előtt, az Ő ellenőrzése alatt dolgozunk.

Szolgáltatásunk elsősorban a professzionális szőnyegtisztításra terjed ki, azonban számos megrendelőnk igényét figyelembe véve – mely az elsődleges feladat minőségi elvégzése után mutatkozott - kiterjesztettük a hagyományos értelembe vett takarításra is, melyet az ügyfél kérése és igénye alapján állítunk össze. Tehát nálunk nincsen meghatározott időtartam, nincs állandó időkorlát, nem talál kötöttséget. Referenciáink között megtalálhat szállodát, melynek a konyhai tisztaságáért is felelősek vagyunk, valamint a folyosói és szobai szőnyegtisztítását is végezzük, hatalmas területeken. Megtalálhat áruházláncokat - élelmiszer és raktáráruházat egyaránt - és ingatlanügynökségeket is, ahol a lakások, átadás előtti takarításáért, fertőtlenítéséért felelünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk minőségi kifogás miatt nem vesztett el egyetlen ügyfelet sem a kezdetek óta. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Mi mindig az Ön igényét vesszük figyelembe és mi alkalmazkodunk!


Angliai kapcsolatunknak köszönhetően garantáltan kedvezőbb és versenyképesebb árral tudjuk ellátni a kért tevékenységet - legyen az szőnyegtisztítás vagy takarítás. Itthon is Angliában is a szőnyegtisztítást minden esetben az ügyfélnél, az ügyfél "szeme láttára" végezzük, így nem kell elszállítanunk és nem kell visszaszállítanunk a szőnyeget, ami már önmagában is kedvezményekre ad lehetőséget, hiszen költségcsökkentő tényező.Takarítási szolgáltatás:

Takarítási szolgáltatásaink körébe a hagyományos takarítástól elkezdve, a bonyolultabb és nagyobb higiéniás követelményeknek megfelelni vágyó ügyfelek igényét is ki tudjuk elégíteni. Mindezt tesszük úgy, hogy a környezettudatosság és a kompromisszummentes tisztaság nem zárja ki egymást. Vagyis: NEM KÖTÜNK KOMPROMISSZUMOT! A tisztaság mindenekfelett!

Végezzük gőzzel, homokfúvós eljárással, hagyományos tisztítószeres eljárással, géppel, kézzel egyaránt.

Engedje meg, hogy még is itt a lap alján megemlítsem egyik legfontosabb takarítási technikánkat gőztisztítást, mely oly sok előítélet és viszolygás tárgyát képezi, természetesen alaptalanul, hiszen tízszer hatékonyabb, mint a hagyományos tisztítószeres megoldás.

A gőztisztítás:

Elpusztítja a baktériumokat, feloldja a zsíros szennyeződéseket és lerakódásokat vegyszerek nélkül szinte minden felületről: üveg, ablak, tükör, vízcsapok, bútorkárpit, konyhai és fürdőszobai felületek.

A gőztisztítás funkciói:

tisztítás  - magasnyomású, forró gőzt bocsát ki, amellyel higiénikusan tisztává varázsolhatja a konyhai és fürdőszobai felületeket, ablakokat és a WC-t

A gőztisztítás előnyei:

környezetbarát  - Elpusztítja a baktériumokat, feloldja a zsíros szennyeződéseket és lerakódásokat vegyszerek nélkül. 100 %-ig környezetbarát.

automatikus és gazdaságos - Tökéletes tisztítás a gőz (110- 130°C ) erejével

biztonságos - belső felülete alumínium öntvényből készült, külső borítása erős, tartós műanyag. Kezelése rendkívül egyszerű: elegendő feltölteni a szükséges mennyiségű vízzel és áram alá helyezni.

Vállalkozásunk a tisztítás technológia terén nyújt kiemelkedő minőségű és kedvező árú, kedvező konstrukciójú szolgáltatásokat. Természetesen mindenki ismeri mit várhat el egy takarító cégtől és mit várhat el a szőnyegtisztítási, vagy a takarítási munkafolyamtokban, így a részletes munkafolyamat leírásától eltekintünk, hiszen Ön nem "tankönyvet" keres, hanem megoldást.  Eztnyjtjuk most Önnek!

Kezdőlap Szolgáltatások Referenciák Bemutatkozás Kapcsolat

©2009 Minden jog fenntartva - Szőnyegtisztítás.co.hu  •  Design by Balázs Krisztián

Solgáltatásaink