Szőnyegtisztítás.co.hu - Bemutatkozás
Szőnyegtisztítás.co.hu
Kezdőlap Szolgáltatások Referenciák Bemutatkozás Kapcsolat

Vállalkozásunk számos angliai és magyarországi céggel áll kapcsolatban és folyamatos, minőségi szőnyegtisztítási és takarításiszolgáltatás nyújtásával vívja ki ügyfelei elismerését.

Referenciáink többsége nyílvános és természetesen a hivatalos referencialevelet is fel tudjuk mutatni és kérés esetére telefonos / elektronikus elérhetőséget is kiadhatunk, melyben személyesen informálhat le bennünket.

Vállalkozásunk, működését 1998.-ban kezdte, majd egy „kis” szünet közbeiktatásával, melynek időtartama alatt Londonban tevékenykedett és szerezett elismertséget a maga területén, 2006.-ban ismét elkezdte tevékenységét Magyarországon, jobb és hasznosabb ismeretekkel és új technikákkal.

Megrendelőink között elsősorban közületi megrendelők találhatóak, melynek listáját a teljesség igénye nélkül a Referenciáink menüpont alatt olvashatja bővebben. Vállalkozásunk itthon is és Angliában is egyéni vállalkozói formában (self-employed) működött és működik a mai napig is, ezzel biztosítva a Tisztelt Megrendelőknek a kedvezőbb szolgáltatási díjakat. Azonban ez sem itthon, sem pedig Londonban nem gátolta a minőségi takarítási munka elvégzését. Sőt…

Számos megrendelőnk egyszeri szőnyegtisztítási munkákat igényelt, azonban mikor megtudta, hogy ajánlataink verhetetlenek - még az angliai piacon is - akkor megbízott egy nagyobb és több körültekintést igénylő takarítási, vagy adott estben ablaktisztítási munkálattal is, melyet örömest elvállaltunk és mindent megtettünk, hogy megfeleljünk a magas követelmény szintnek, melyet például egy szállodai konyha takarítása jelent.

Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk minőségi kifogás miatt nem vesztett el egyetlen ügyfelet sem a kezdetek óta. Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja a színvonalas takarítást. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Munkavégzés:

Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz vesszük alapul és alkalmazzuk. Magyarországon, csak ellenőrzött, ÁNTSZ tanúsítvánnyal rendelkező, minden esetben Magyarországon, magyar tulajdonban lévő vállalkozás által gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a takarítási és szőnyegtisztítási ágazatban, a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek előtérbe helyezése. Ráadásul az Uniós támogatási rendszer miatt ez még kedvezőbb anyagköltséget is jelent, amit érvényesítünk végfelhasználói árainkban is.

A munka minősége:

Dolgozóinkat hosszú évek során, magas kiválasztási elvárásainknak megfelelően, úgy válogattuk össze, hogy csak a legjobb munkaerőkkel dolgozzunk. Nem dolgozhat nálunk olyan személyzet, aki nem tud felmutatni fedhetetlen előéletet és kielégítő számú és minőségű referenciát, melyet természetesen személyesen ellenőrzünk. Őket is folyamatosan képezzük, hogy megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, és ami egyszer tudtak és jól végeztek, az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen. Munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, a munkájukból élnek, szeretik, amit csinálnak. Pedantériájukra jellemző, hogy amennyiben minőségi kifogás illeti őket, Önkéntesen lemondanak aznapi bérükről és másnap sietve indulnak és prioritással elvégzik a kifogásolt területen a megfelelő takarítási, vagy a szőnyegtisztítási munkálatokat. Mind ezt természetesen vállalkozásunk honorálja, mivel külföldi munkalehetőséget is tudunk biztosítani munkatársainknak, ahol képezhetik magukat, vagy a magyarországi viszonyokhoz képest több juttatást tudnak elérni. Mi büszkék vagyunk a dolgozóinkra.

Kinek milyen szolgáltatást ajánlunk?

Természetesen egy ilyen fontos kérdést nem lehet látatlanul, a megrendelővel való konzultáció nélkül megválaszolni, néhány irányelv azért meghatározható.

Irodák takarítására a heti két alkalom általában megfelelő. Természetesen ezen módosíthat a nagy mozgás és létszám, illetve az olyan csöndes, nyugodt munkavégzés, mint ami az informatikára jellemző, ami egyfelől növelő, másfelől csökkentő tényezőként hathat. Irodai környezetben nem ritka a napi takarítás

Bízunk benne, hogy a próbamunkát és a személyes találkozót követően Önt is és cégét is elégedett megrendelőink között köszönthetem.

©2009 Minden jog fenntartva - Szőnyegtisztítás.co.hu  •  Design by Krisztian Balazs

Kezdőlap Szolgáltatások Referenciák Bemutatkozás Kapcsolat
Bemutatkozás PDF Árlista PDF